Седма Научна конференция на Университетска младежка академия за управление на знания към УниБИТ на тема: „Съвременни стратегии и иновации в управление на знанието“

В периода 02-04 октомври 2021 г. Университетската младежка академия за управление на знания (УМЛАУЗ) при Университета по библиотекознание и информационни технологии проведе за седма поредна година своята Научна конференция на тема: “Съвременни стратегии и иновации в управление на знанието”. Конференцията има за цел да стимулира научните изследвания в различни области на науката и тяхното популяризиране под формата на работни срещи за обмяна на опит и знания, с което да се достигне по-висока адаптивност на бъдещите изследователи към съвременната конкурентна и динамична среда и тяхното професионално утвърждаване в различни научни области.

През настоящата година гл. ас. д-р Соня Спасова съвместно със студентите Панайот Гиндев и Симона Душева (членове на екипа по проект КП 06-М35/3 от 18.12.2019 г. на тема: „Изследване на съвременни образователни програми на културни институции в България“, финансиран от Фонд „Научни изследвания“ към Министерство на образованието и науката) взеха участие на форума и представиха резултати от свои проучвания с доклад на тема: „Музеите и библиотеките – пространства за формално и неформално образование“.
Повече информация за УМЛАУЗ: https://www.unyka.unibit.bg/